top of page
Black White Typography Minimalist Company Logo-6.png

Hei fotografer!

C37A1994.jpg

Jeg heter Elena, er 29 år gammel og har to små barn. Jeg er utdannet Grafisk Designer, men jobber 100% som fotograf og mentor. Jeg brenner for å fange øyeblikk og følelser mellom familier, mødre og deres dyrebare babyer.

Jeg har drevet Ytrestøyl Fotografi i 7 år.

C37A7923.jpg

 

Jeg startet firmaet mitt, Ytrestøyl Fotografi, som en liten ønskedrøm i janaur 2016.

For de som ikke kjenner meg så drives jeg mye av impuls og lidenskap, jeg liker å hoppe ut i ting selv om jeg ikke aner om det kommer til å gå. Min største frykt i livet er å én dag sitte og stirre ned i kaffekoppen og lure på om jeg kunne fått det til.

Derfor starter jeg ofte mange forskjellige prosjekter, og mange ganger fullfører jeg dem aldri. Heldigvis har jeg nå holdt på i 7 år, og lidenskapen er like sterk, om ikke sterkere. Jeg tror på en måte jeg har funnet det eneste i verden jeg kunne drømme om å jobbe med. Og menneskene som følger med på veien. 

Jeg bruker mye av tiden min til å utvikle meg og finne nye måter å oppnå det jeg ønsker med mine bilder, uten å måtte kjøpe dyrt utstyr eller ha hundrevis av ting. 

Jeg brenner for å dele kunnskap, spesielt av den type som viser hvor "enkelt" noe kan være. Det er ikke alltid så innviklet, man må bare bytte perspektiv, eller vinkel, for min del. Og i løpet av 7 år plukker man opp en del gode ting på veien. 

Mitt mål er å la dere få oppdage alle disse tingene, uten å måtte bruke 7 år av livene deres for å erfare dem selv. Jeg har en samling av fine, enkle ting som kan gjøre en stor forskjell. Og jeg kommer til å fortsette å samle opp alt jeg lærer på veien.

Og det som holdt liv i gnisten for meg var å ha noen (fysisk eller digitalt) som heiet på meg og støttet meg når jeg møtte på utfordringer. Disse fantastiskere menneske møtte jeg både på workshoper jeg deltok på, og gjennom nettet. Et fellesskap er så viktig, spesielt når man driver for seg selv og føler seg alene. Man utvikler seg så mye raskere når man kan sende en melding eller spør en venn, "hvordan gjør du det?". Jeg vil være den vennen, for deg og for andre. 

NY WORKSHOP KOMMER SNART.

Nyfødt workshop

- Fokus på naturlige og emosjonelle stemningsbilder

- enkel posering av baby og familie

- enkel wrapping for uanstrengt inntrykk

Elegant Wedding Magazine Pricing Guide for Photographers, Florists, & Wedding Planners.png
C37A3085 copy.jpg

1:1 Mentoring

Føler du at du kunne hatt mer nytte av en 1 til 1 samtale  hvor vi går dypere inn på det du ønsker å utvikle deg i? Da er 1:1 mentoring noe for deg.

Tema kan blant annet være:

- Kamerateknisk

- Lyssetting

- Posering

- Vinkler

- Prissetting

- Redigering

- Arbeidsflyt

C37A2162.jpg

1:1 mentoring

- 4 timer fysisk eller digitalt

- Du velger selv tema

- 5000,- 

Prosessen: 

- Send en uforpliktende bookingforespørsel under

- Jeg tar kontakt med deg og hører om hva som er best egnet for deg og din bedrift. 

- Du mottar et utfyllende spørreskjema for å kartlegge hva du ønsker å utvikle deg i.

- Vi finner et passende tidspunkt for møte (fysisk eller over nett)

- Jeg lager en skreddersydd plan som vi følger under timene

Gå tilbake til

Undervisningsprofil på Instagram

@eyphotography.education

Fotograf profil på Instagram

@ytrestoylfoto

foto_ytrestoyl4.png
bottom of page