top of page
DESIGN ELEMENTER-2.png
C37A2040.jpg

Hei, jeg heter Elena...

Jeg er 30 år og har to herlige sprø barn. Min lille verden handler for det meste om disse to og firmaet mitt som jeg legger min sjel i fordi det gir meg uendelig glede og mestringsfølelse.

Jeg brenner for å fange følelsen av nærhet mellom mennesker, og drømmer om å fylle alle vegger i huset med spesielle øyeblikk og unike bilder av min familie. Dette tar jeg med meg hver eneste gang jeg fanger nybakte familier eller deler min erfaring med andre.

Jeg har drevet Ytrestøyl Fotografi i 8 år og synes det er utrolig viktig å fortsette og vokse og setter meg nye mål for hvert år som går. Et av de målene har alltid vært å gi videre det jeg har lært og erfart på egenhånd, slik at du kan starte din reise med den kunnskapen og verdien. Noe som er så undervurdert - nettopp trygghetsfølelsen på det du har å tilby.

Mitt mål

Jeg ønsker at alle fotografer skal føle seg trygge på seg selv og det de har å tilby. Å føle seg modig nok til å være åpne om hva som holder oss igjen og ønske å dele og motta kunnskap fra andre. Det er ingen gevinst i å si at «du klarte det helt på egenhand», og dette er en lekse som det har tatt meg tid å riste av meg. Jeg håper du kan ha nytte av alle mine beste tips til hvordan du kan skape en god opplevelse for dine kunder og deg selv. Jeg liker ikke å legge skjul på noe og deler absolutt alt jeg kan dele fra start til slutt. Ingen spørsmål er feil og jeg kan garantere at det er ting som jeg ikke er ekspert på. Men jeg er mer enn villig til å vise hva jeg har lært av tidligere feil og hvordan du kan fokusere på å utvikle din egen stil og personlighet når du er komfortabel med det grunnleggende innenfor nyfødt fotografering.

Workshop 2024

Booking er nå åpen

Etter to kjempe fine nyfødtworkshoper har jeg gledet meg så til å arrangere neste i 2024. Bookingen er nå åpen!

Nyfødt workshop over to fulle dager

- Nyfødt modeller og mulighet for å ta bilder til egen portefølje 

- Lær om å skape en god arbeidsflyt og få se hele min flyt underveis

Fokus på naturlige og emosjonelle stemningsbilder

- Lyssetting og vinkler/komposisjon

- Posering av baby og familie

- Wrapping for uanstrengt inntrykk

C37A5675.jpg
Elegant Wedding Magazine Pricing Guide for Photographers, Florists, & Wedding Planners.png
DESIGN ELEMENTER-17.png

1:1 mentoring - 6.000,-

Føler du at du kunne hatt mer nytte av å lære hos meg helt alene? Da er mentoring noe for deg.

1:1 mentoring er spesielt skreddersydd til dine behov - ingen mentoring er lik. Jeg vil sende deg et kartleggingsskjema for å gjøre opplevelsen din unik og lager oppsettet ut i fra hva du behøver. Jeg går gjennom hele min arbeidsflyt fra A til Å og du får tid til å ta notater, stille spørsmål og prøve selv. I etterkant kan du se tilbake på det vi har gått i gjennom med mine private jukseark, sjekklister og maler. 

- 4 timer fysisk eller digitalt

- du velger hva du vil ha mest fokus på

Vi bruker 4 timer på å forberede, posere, fotografere og lære. Jeg har med en nyfødt modell i studio, samt lunsj og snacks inkludert. Kom komfortabel og klar til å lære!

bottom of page