top of page
C37A2023.jpg

Jeg er 29 år, bor i Vennesla og er mamma til to herlige barn på 4 og 5 år.

Jeg er håpløst lidenskapelig, over gjennomsnittet følsom og triller ofte en tåre i fine øyeblikk.

Jeg har tidligere studert Grafisk Design og fullført en bachelor i dette i håp om å en dag leve av det kreative yrket.

Deretter startet jeg mitt personlige foretak i 2016, hvor jeg valgte å satse på bryllupsfotografering. Underveis har jeg jobbet med både voksne og barn, og har falt for all slags fotografering som inneholder følelser mellom mennesker. Kjærligheten til barna dine, kjæresten din eller andre i familien. Et nytt liv som blir til, eller vokser i magen. Det er så mye jeg elsker å forevige - øyeblikkene, følelsene og gleden. 

Selv om jeg startet opp i 2016, har jeg også hatt en dagtidsjobb som har sørget for trygg inntekt for den voksende familien min, og jeg har derfor hatt færre kunder i de tidligere årene. Men i Januar 2022 satset jeg for fullt i firma, og jobber nå 100% med å forevige deres små og store milepæler, noe som er utrolig givende og magisk om du spør meg!

Året før, i Mars 2021, åpnet jeg fotostudio i Vennesla og driver nå for fullt der. Det ligger like utenfor hunsfos næringspark, ved siden av Mulighetens Hus, i Venneslavegen 259.

Det å fotografere, om så bare hjemme med familien min, gir både meg og barna mine en enorm glede. Barna elsker å se bildene av seg selv som liten, som klarer noe nytt og som koser seg med hverandre. Det er det viktigste for meg, at disse minnene blir med dem til de blir gamle.

Det er ingen tvil om at det jeg verdsetter mest i verden er barna mine, og bildene mine av dem. De er minner som varer evig, og det er så viktig for meg å ta vare på disse, akkurat som jeg verdsetter minnene jeg får dele med deres.

Takk for kjærligheten, og for at dere kommer til akkurat meg! Jeg gleder meg enormt til hver eneste nye (eller tilbakevendende) person som titter min vei. 

DSC_3164.jpg

Foto: @susannefotograferer

bottom of page