TXT_ommeg.png
DSC_3164.jpg

Jeg er 28 år, bor i Vennesla og er mamma til to herlige barn på 2,5 og 4 år.

Min fotograferingsstil er naturlige, uposerte og stemningsfylte bilder. Jeg liker å fotografere i nuet og når du minst venter det.

Jeg har tidligere studert Grafisk Design og fullført en bachelor i dette i håp om å en dag leve av det kreative yrket.

Deretter startet jeg mitt personlige foretak i 2016, hvor jeg valgte å satse på bryllupsfotografering. Underveis har jeg jobbet med både voksne og barn, og har falt for all slags fotografering som inneholder følelser mellom mennesker. Kjærlighet til barna dine, kjæresten din eller andre i familien. Et nytt liv som blir til, eller vokser i magen. Det er så mye jeg elsker å forevige - øyeblikkene, følelsene og gleden. 

Selv om jeg startet opp i 2016, har jeg også hatt en dagtidsjobb som har sørget for trygg inntekt for den voksende familien min, og jeg har også derfor hatt færre kunder for å kunne gi alle en kvalitetsrik opplevelse. Dette vil jeg også fortsette med nå som jeg satser mer på fotografering og tar på meg nye kunder, og dermed også trapper ned på min daglige jobb. 

I Mars 2021 åpnet jeg fotostudio i Vennesla og håper å drive for fullt der med tiden. For øyeblikket har jeg åpent fredag og lørdag, og etter avtale. 

Det å fotografere, om så bare hjemme med familien min, gir både meg og barna mine en enorm glede. Barna elsker å se bildene av seg selv som liten, som klarer noe nytt og som koser seg med hverandre. Det er det viktigste for meg, at disse minnene blir med dem til de blir gamle.

DSC_3135.jpg

Foto: @susannefotograferer

TXT_instagram.png