top of page

Bryllup

1. Når dere har funnet deres dato for bryllupet kan dere fylle ut et skjema på "booking"-siden, og jeg vil ta kontakt med dere om jeg har ledig den datoen.

Det betales et ikke-refunderbart beløp for å holde av deres dato (10.000,- av den totale summen) da det er mange som ofte ønsker samme dato. Datoen er ikke holdt av før dette er betalt, så det er derfor lurt å ta kontakt i god tid for å sørge at datoen deres er ledig.

2. Når datoen deres er booket, setter vi opp en planleggingstime i studio eller en lokal café. 

Eller på telefon/internett hvis dere bor et annet sted i Norge. Da går vi gjennom detaljer til deres bryllup og blir litt bedre kjent med hverandre. 

3. Kjærestefoto. 

Før bryllupet anbefaler jeg alle å bestille kjærestefoto, slik at vi kan bli bedre kjent når vi fotograferer og dere får en følelse av hvordan vi jobber sammen. Ved heldsagsfotografering får dere dette inkludert hos meg. 

4. 2 uker før bryllupet betales det resterende beløpet. Og endelig er dagen her! Under fotograferingen er jeg med dere på de timene dere har booket meg for og følger dere under alle store og små øyeblikk. 

5. Uken etter bryllupet sender jeg noen få sniktitter fra fotograferingen og deretter etter 6-8 uker kommer resten av bildene på et digitalt bildegalleri.  Der kan dere laste ned bildene, bestille trykk og velge deres favoritter til fotoalbum. 

Andre fotograferinger

6. *For dere som bestiller fotoalbum*

Når online bildegalleri er levert er det klart for å velge ut deres favoritter (ca. 15 stk) som skal brukes i fotoalbum. Jeg setter sammen deres favoritter med passende bilder og dere får komme med tilbakemeldinger på designet underveis.

7. Til slutt kommer det en fin boks med et vakkert fotoalbum som dere kan minnes og kikke gjennom  i mange år fremover.

C37A3190.jpg

Hvordan foregår prosessen?

For å booke en fotografering hos meg går dere inn på "booking-siden" og fyller ut den nødvendige informasjonen der. Deretter finner vi en passende dato for fotograferingen og jeg sender dere første faktura for fotografering.

På selve fotograferingen møter vi til avtalt sted, i studio eller på lokasjon. Etter fotograferingen vil dere få et bildegalleri online med alle bildene, som er gjort små endringer på for å passe i min stil. Der velger dere ønsket antall bilder (ut i fra mine bildepakker) og får en ny faktura for dette.

Til slutt mottar dere en nedlastningslink med de ferdige høyoppløselige bildene deres. Hvor lang tid det tar å motta de helt ferdige bildene avhenger av når dere får valgt deres favoritter, om dere har betalt faktura for bildepakken og hvor mange som er i kø.

Hva får vi når vi booker deg som fotograf?  

Hvis dere velger å bruke meg som deres fotograf vil dere få naturlige og ekte bilder. Jeg liker litt dempede farger og stemningsfylte bilder. Jeg har en stor lidenskap for yrket og fokuserer på å få god kontakt med kundene mine. Jeg konsentrerer meg også om detaljbilder og øyeblikk som kanskje ikke dere rekker å få med dere i løpet av fotograferingen eller bryllupsdagen.

Hvor mange bilder får vi?  

Antall bilder varierer fra 10-600 bilder ettersom hvilken pakke dere velger å booke hos meg. Ønsker dere å ha flere bilder i deres pakke kan dette såklart bestilles i tillegg.

Mer informasjon om antall bilder inkludert finner du på de forskjellige pakkene på "prisliste"-siden. Ekstra bilder etter bildepakken er 300kr pr/bilde.

Steg for steg

1.

Booking:

Dere fyller ut et skjema på min "booking-side" og får svar på e-post så snart jeg har mottat deres forespørsel. 

2.

Vi avtaler dato for fotograferingen over e-post og dere mottar første faktura for booking av fotografering.

3.

Fotograferingen foregår der vi har avtalt og dere kan låne garderobe eller rekvisitter. 

Dere mottar straks et online bildegalleri med (noe redigerte) bilder hvor dere velger antall bilder dere ønsker å bestille. Deretter får dere ny faktura for bildepakke.

4.

Jeg redigerer ferdig alle deres ønskede bilder og dere mottar en nedlastningslink med ferdig høyoppløselige bilder.

bottom of page