1. Når dere har funnet deres dato for bryllupet kan dere fylle ut et skjema på "booking"-siden, og jeg vil ta kontakt med dere om jeg har ledig den datoen.

Det betales et ikke-refunderbart beløp for å holde av deres dato (25% av summen) da det er mange som ofte ønsker samme dato. Datoen er ikke holdt av før dette er betalt, så det er derfor lurt å ta kontakt i god tid for å sørge at datoen deres er ledig.

2. Når datoen deres er booket, setter vi opp en planleggingstime i studio eller en lokal café. 

Eller på telefon/internett hvis dere bor et annet sted i Norge. Da går vi gjennom kontrakten, detaljer til dere bryllup og blir litt bedre kjent med hverandre. 

3. Kjærestefoto. 

Før bryllupet anbefaler jeg alle å bestille kjærestefoto, slik at vi kan bli bedre kjent når vi fotograferer og dere får en følelse av hvordan vi jobber sammen. Ved heldsagsfotografering får dere 50% på dette hos meg. 

4. 2 uker før bryllupet betales det resterende beløpet. Og endelig er dagen her! Under fotograferingen er jeg med dere på de timene dere har booket meg for og følger dere under alle store og små øyeblikk. 

5. Uken etter bryllupet sender jeg noen få sniktitter fra fotograferingen og deretter etter 6-8 uker kommer resten av bildene på et digitalt bildegalleri.  Der kan dere laste ned bildene, bestille trykk og velge deres favoritter til fotoalbum. 

tekst_spørsmålsvar.png

6. *For dere som bestiller fotoalbum*

Når online bildegalleri er levert er det klart for å velge ut deres favoritter (ca. 15 stk) som skal brukes i fotoalbum. Jeg setter sammen deres favoritter med passende bilder og dere får komme med tilbakemeldinger på designet underveis.

7. Til slutt kommer det en fin boks med et vakkert fotoalbum som dere kan minnes og kikke gjennom  i mange år fremover.

Hva er en planleggingstime?  

Etter at dere har booket bryllupsfotografering vil dere få en epost hvor vi går gjennom litt viktig informasjon om fotograferingen og deres bryllup. Samtidig setter vi opp en planleggingstime hvor vi møtes på en lokal café og blir litt bedre kjent over en kopp varm drikke. Her setter jeg av den tiden dere ønsker slik at dere kan komme med spørsmål og ønsker til den store dagen. Gjerne også program om dette er klart. Jeg er opptatt av å holde en god kommunikasjon, slik at vi får et fantastisk resultat som både dere og jeg kan være stolte av. Jeg ønsker også veldig gjerne å sette opp en kjærestefotografering i forkant av bryllupet, slik at vi får et par timer sammen foran kamera og får kjenne litt på hvordan vi arbeider best sammen. Disse bildene blir også brukt til Invitasjoner eller "save the date" kort og sosiale medier når dere skal invitere til bryllupet som kommer.

Hva får vi når vi booker deg som fotograf?  

Hvis dere velger å bruke meg som deres bryllupsfotograf vil dere få naturlige og ekte bilder. Jeg liker litt dempede farger og stemningsfylte bilder. Jeg har en stor lidenskap for yrket og fokuserer på å få god kontakt med kundene mine. Derfor jobber jeg også med færre bryllup, slik at jeg kan gi dere den oppmerksomheten og planleggingen som kreves for en så viktig dag. Jeg konsentrerer meg også om detaljbilder og øyeblikk som kanskje ikke dere rekker å få med dere i løpet av dagen.

Hvor mange bilder får vi?  

Antall bilder varierer fra 20-600 bilder ettersom hvilken pakke dere velger å booke hos meg. Ønsker dere å ha flere bilder i deres pakke kan dette såklart bestilles i tillegg.

Mer informasjon om antall bilder inkludert finner du på de forskjellige pakkene på "prisliste"-siden.