Velkommen!
 

Lykke til!

Jeg er kjempe glad for at dere ønsker å jobbe med meg på den store dagen, og ser frem til å forevige de små og store øyeblikkene.

Hvis det er noe dere lurer på, eller om dere ønsker å dele bilder og planer. Send meg e-post når som helst til elena_ytrestoyl@live.no eller kontakt meg på telefon 94881126

Hvem er jeg?

Jeg heter Elena Ytrestøyl og jeg bor i Vennesla sammen med min kjæreste og våre to barn. Vi møttes på 17. mai 2014, vi elsker å finne nye spennende serier å se sammen, og tilbringe tid sammen med familie og venner. Jeg er 26 år gammel, og har hatt lidenskap for foto siden før jeg fikk mitt første speilreflekskamera som 15-åring. Jeg startet Ytrestøyl Fotografi i 2015 og elsker alle utfordringene og de unike øyeblikkene jeg får oppleve.

Planleggingstime

Når datoen deres er booket setter vi opp en planleggingstime på en lokal café eller over skype/telefon hvor vi går gjennom kontrakten, detaljer til deres bryllup og blir bedre kjent med hverandre.

Etter bryllupet

Over helgen etter bryllupet sender jeg noen få sniktitter fra fotograferingen og deretter etter 6-8 uker kommer resten av bildene på et digitalt bildegalleri hvor dere kan laste ned, bestille trykk eller dele galleriet på sosiale medier med venner og familie.

Kjærestefotografering

Når du booker heldagsfotografering hos meg får du 50% på kjærestefoto. Jeg anbefaler alle mine kunder å booke dette, slik at vi kan bli litt bedre kjent med hverandre og "teste" litt hvordan vi jobber sammen.

Fotoalbum

Dersom dere bestiller fotoalbum:

Når online bildegalleri er levert, kan dere velge ut deres favoritter (ca. 15 stk) som skal brukes i fotoalbum. Deretter sender jeg dere første forslag til design, og dere kan komme med kommentarer til endringer. Når albumet er godkjent blir det sendt til dere i posten og dere kan dele det med nære og kjære.

På den store dagen

2 uker før bryllupet betales det resterende beløpet. Og endelig er dagen her! under fotograferingen er jeg med dere på de timene dere har booket meg for og følger dere litt i bakgrunnen.

Det er mange ting å tenke på når man planlegger et bryllup, og det er mange biter som skal falle på plass. Mitt viktigste tips er å ta dagen med ro, sette av nok tid til pauser innimellom og gjøre det akkurat slik som det passer for dere.

Det er deres dag!

 

Mange synes portrettfotograferingen etter vielsen kan være tung og slitsom, og etter en times tid kan smilene sitte litt stramt.

Derfor synes jeg det er veldig greit å dele opp fotograferingen, til en litt kortere fotografering etter vielsen og deretter ta en tur ut når solen går ned og fange noen fine solnedgangsbilder. Dette passer som regel fint inn når man har litt pauser mellom taler eller etter middagen. Det er selvsagt opp til dere om dere ønsker å gjøre det, men jeg vil anbefale å dele det opp litt for å få en avslappende dag. Da får dere også mulighet til å få et lite avbrekk ved middagsbordet, og snike dere ut fra gjestene et øyeblikk.

Og personlig synes jeg jo disse bildene blir så vakre, med dempet lys og litt mer stemningsfylte øyeblikk.

 

Andre ting...

  • Blomsterbarn, brudepiker og forlovere. Skal de være med på fotograferingen? Da er det lurt å starte med disse, for så å sende dem avgårde til lokalet. På den måten får dere ro for resten av bildene. Det kan også være greit å ha en medhjelper dere begge er komfortable med gjennom hele portrettfotograferingen, som kan bære sko, jakker, bretter og hjelpe til med kjolen. 

  • Har dere et tema eller stil for dagen? Dette kan være nyttig for meg å vite, og kanskje kan dette også gjenspeiles i bildene dere.

  • Bilder! Det setter jeg pris på om jeg får noe av i forkant. Det kan være brudekjolen, dressen, slør, blomster, slep, farger, og lokasjoner. Dette hjelper veldig for planleggingen for min del, og jeg liker å komme godt forberedt! 

  • Til sist, fortell meg gjerne alt. Hva skal skje. Hvem er hvor? Hva er planlagt? Spesielle tidspunkt som er er viktige for dere? Skal du kaste buketten? Overraskelser? Gi meg gjerne all informasjonen om den store dagen, jeg er der for dere!

Deres historie...

Hvordan møttes dere?

Hva liker dere å gjøre sammen på fritiden?

Legg gjerne ved bilder om ønskelig, eks. bilde av kjole, dekorasjoner, lokale, inspirasjon osv.

Legg til bilde
Max filstørrelse 15MB

Eller legg ved dokumenter som kjøreplan, program osv

Legg til dokument
Max filstørrelse 15MB
  • ab35a3_ee6910fe53d6497c8f9f2fec165d3015-mv2_d_2000_2000_s_2 copy (1) copy
  • ab35a3_2cbe9aeac01e494d92ec9c50c0f0711d-mv2 copy (1) copy
  • ab35a3_58f14e406ff94d68a7aec2f871b2cb78-mv2 copy (1) copy