top of page
Velkommen!

Så kult at dere vil jobbe med meg! 

Under vil dere finne litt informasjon om hvordan jeg arbeider

og hva vi kan gjøre sammen for å få et godt samarbeid.

Jeg vil gjerne at dere også fyller ut skjemaet nederst. 

Gratulerer!

Gratulerer! 

Gratulerer så mye med kommende bryllup!

Jeg er kjempe glad for at dere ønsker å jobbe med meg på den store dagen, og ser frem til å forevige de små og store øyeblikkene.

Som deres bryllupsfotograf vil jeg ta stor del i planleggingen og vil derfor dele noen tips og erfaringer fra tidligere bryllup. 

Å sette av nok tid til alt fra kjøring, fotografering og taler er en krevende jobb, men veldig viktig for flyten i programmet.

Jeg ser frem til å bli kjent med dere, og setter pris på om dere vil svare på noen korte spørsmål nedenfor slik at jeg får en idé av hvem dere er som kjærester.

Hvem er jeg?

Jeg heter Elena Ytrestøyl og jeg bor i Vennesla sammen med min kjæreste og våre to barn. Vi møttes på 17. mai 2014, vi elsker å finne nye spennende serier å se sammen, og tilbringe tid sammen med familie og venner. Jeg er 26 år gammel, og har hatt lidenskap for foto siden før jeg fikk mitt første speilreflekskamera som 15-åring. Jeg startet Ytrestøyl Fotografi i 2015 og elsker alle utfordringene og de unike øyeblikkene jeg får oppleve.

Hvordan samarbeider vi?

_34A8080.jpg

Planleggingstime

Når datoen deres er booket setter vi opp en planleggingstime på en lokal café eller over skype/telefon hvor vi går gjennom kontrakten, detaljer til deres bryllup og blir bedre kjent med hverandre.

_34A1469-1.jpg

Etter bryllupet

Over helgen etter bryllupet sender jeg noen få sniktitter fra fotograferingen og deretter etter 6-8 uker kommer resten av bildene på et digitalt bildegalleri hvor dere kan laste ned, bestille trykk eller dele galleriet på sosiale medier med venner og familie.

_34A8552.jpg

Kjærestefotografering

Når du booker heldagsfotografering hos meg får du 50% på kjærestefoto. Jeg anbefaler alle mine kunder å booke dette, slik at vi kan bli litt bedre kjent med hverandre og "teste" litt hvordan vi jobber sammen.

53613637_299791140690742_861668208065642

Fotoalbum

Når online bildegalleri er levert er det klart for å velge ut deres favoritter (ca. 15 stk) som skal brukes i fotoalbumet. Deretter sender jeg dere en gjennomgang av det endelige designet og bestiller albumet.

_34A9917-1.jpg

På den store dagen

2 uker før bryllupet betales det resterende beløpet. Og endelig er dagen her! under fotograferingen er jeg med dere på de timene dere har booket meg for og følger dere litt i bakgrunnen.

Tips til den store dagen...

Det er mange ting å tenke på når man planlegger et bryllup, og det er mange biter som skal falle på plass. Mitt viktigste tips er å ta dagen med ro, sette av nok tid til pauser innimellom og gjøre det akkurat slik som det passer for dere.

Det er deres dag!

 

Mange synes portrettfotograferingen etter vielsen kan være tung og slitsom, og etter en times tid kan smilene sitte litt stramt.

Derfor synes jeg det er veldig greit å dele opp fotograferingen, til en litt kortere fotografering etter vielsen og deretter ta en tur ut når solen går ned og fange noen fine solnedgangsbilder. Dette passer som regel fint inn når man har litt pauser mellom taler eller etter middagen. Det er selvsagt opp til dere om dere ønsker å gjøre det, men jeg vil anbefale å dele det opp litt for å få en avslappende dag. Da får dere også mulighet til å få et lite avbrekk ved middagsbordet, og snike dere ut fra gjestene et øyeblikk.

Og personlig synes jeg jo disse bildene blir så vakre, med dempet lys og litt mer stemningsfylte øyeblikk.

 

_34A6956-1.jpg

Gruppebilder!

Gruppebildene kan ta tid og blir kjedelig i lengden, og der er ikke alltid lett å få gjestene til å følge med på hvem som skal være med i bildene og ikke.

Derfor er det lurt å sette opp en liste over hvilke bilder som skal tas og i hvilken rekkefølge, slik at det blir lite forvirring og vi bruker mindre tid på dette.

Da vil jeg også anbefale å gi ansvaret for å lese opp listen og få inn familiemedlemmene, til en toastmaster eller forlover.

De sjekker hvem som er neste, krysser ut de som er blitt fotografert, så er gruppebildene tatt i en fei!

_34A3662.jpg

Deres historie...

Hvordan møttes dere?

Hva liker dere å gjøre sammen på fritiden?

Legg gjerne ved bilder om ønskelig, eks. bilde av kjole, dekorasjoner, lokale, inspirasjon osv.

Legg til bilde

Eller legg ved dokumenter som kjøreplan, program osv

Legg til dokument
Send

Takk for at dere tok dere tid til å fylle ut skjemaet!

Noen felter må enda fylles ut....

bottom of page