top of page
_MG_5607_edited.jpg
DESIGN ELEMENTER-17.png

Skreddersydd læring

Har du lyst til å mestre nyfødtfotografering og føle seg trygg med din arbeidsflyt underveis? Da er jeg her for deg! Jeg elsker å gi videre det jeg har fått lære av andre og meg selv gjennom de siste årene og ønsker at alle skal få muligheten til å finne sin stil og øye for nyfødte med basiskunnskapene som grunn. Jeg vil også vise hvordan det gjøres på en trygg måte før man går i gang med unaturlige og farlige poseringer. 

Hva innebærer 1:1 mentoring?

Jeg går gjennom absolutt alt og legger ikke skjul på noe, hele prosessen fra start til slutt.

Du får skreddersydd mentoring til dine behov og muligheten til å stille spørsmål og praktisk undervisning om akkurat det du ønsker. Du får tilsendt et kartleggingskjema som forteller meg hva du har behov for og hvor du ønsker å utvikle deg, og derfra lager jeg en unik opplevelse for at du skal sitte igjen med mest mulig verdi

Vi ønsker alle å finne våre unike stil og personlighet i bildene, men det er tøft og usikkert uten å ha basiskunnskapen som grunn. Derfor gir jeg deg et personlig sammensatt kurs for å lære deg mine beste strategier, hvordan jeg samhandler med foreldre i forkant av fotograferingen og hvilke utstyr, lys, vinkler og poseringer jeg bruker så du kan føle deg trygg når du fotograferer nyfødt babyer. Underveis vil jeg tilby en nyfødt modell slik at du kan forsøke å ta i bruk det du har lært under trygge forhold, og fra erfaring synes jeg praktisk læring er det aller beste. Det er da du får friheten til å utvikle deg og gi bildene et personlig preg. Det er også utrolig viktig for meg at alle fotografer forstår og setter seg inn i sikkerhet rundt nyfødte før du begynner å utforske poseringer som kan være potensialt farlig og unaturlig for en nyfødt baby. 

Hei, jeg heter Elena.

Jeg er 30 år og har to herlige sprø barn. Min lille verden handler for det meste om disse to og firmaet mitt som jeg legger min sjel i fordi det gir meg uendelig glede og mestringsfølelse.

Jeg brenner for å fange følelsen av nærhet mellom mennesker, og drømmer om å fylle alle vegger i huset med spesielle øyeblikk og unike bilder av min familie. Dette tar jeg med meg hver eneste gang jeg fanger nybakte familier eller deler min erfaring med andre.

Jeg har drevet Ytrestøyl Fotografi i 8 år og synes det er utrolig viktig å fortsette og vokse og setter meg nye mål for hvert år som går. Et av de målene har alltid vært å gi videre det jeg har lært og erfart på egenhånd, slik at du kan starte din reise med den kunnskapen og verdien. Noe som er så undervurdert - nettopp trygghetsfølelsen på det du har å tilby.

DSC_3164.jpg

Dette dekkes under mentoringen:

- Forberedelser av foreldre og nyfødte

- Lysoppsett i studio

- Studio forberedelser

- Posering og overganger/arbeidsflyt

- Kameravinkler, innstillinger og sikkerhet

- Svøpeteknikker og å berolige nyfødte

- Etterarbeid og grunnleggende redigering

- Nyfødt modell underveis

- Spørsmål og svar

- Favorittliste over leverandører til props, redigering, programmer og produkter

- Støtte gjennom mentoringen og i etterkant

Kvalifikasjoner for å booke

- Grunnleggende kunnskap om Lightroom eller Photoshop (gjerne begge)

- Grunnleggende fototerminologi

- Du må eie og forstå et DSLR-kamera, forstå kamera innstillinger og være komfortabel med å fotografere i manuell modus

- Jeg anbefaler et lyssterkt objektiv - 35 mm eller 50 mm

- Ta med laptop/notatbok for å ta mye notater!

Totalkostnad for 1 dag 1:1 mentoring - 4 timer = 6.000,-

Reservasjonsgebyr på 3.000,- for å sikre plass (ikke refunderbart)

Resterende beløp faktureres 14 dager før mentoringens start.

Mentoringen kan deles opp om ønskelig eller utføres over Zoom.

bottom of page