top of page

"Så glemte jeg et øyeblikk hvor heldig jeg er."

Trygve Skaug

C37A2040.jpg

Hei, jeg heter Elena...

Jeg er 30 år og har to herlige barn. Min verden dreier seg for det meste om disse to, familie, skole, barnehage, fotballtreninger, dansetimer, fotografering og ellers litt hverdagsmagi og en smule kaos. Jeg elsker å bli kjent med mennesker, men verdsetter også en god kjøretur, egentid og kvalitetstid med barna mine.

Jeg brenner for å fange følelsen av nærhet og drømmer om å fylle alle vegger i huset med spesielle øyeblikk og unike bilder av min familie. Derfor ønsker jeg at også dere skal sitte igjen med bilder som ikke bare viser hvordan dere så ut denne dagen, men som også gjenspeiler deres personlighet og kjærlighet.

Visste du at det gir barn bedre selvtillit å se bilde av seg selv på veggen?

Ytrestøyl Fotografi startet så smått i 2016 med noen få bryllup for bekjente. Etter hvert utvidet jeg til familier og barn og fant min nisje - å fange følelser mellom mennesker, spesielt foreldre og barn. De første årene jobbet jeg også fulltid på siden for å sørge for en trygg inntekt til min voksende familie. Først i 2021 tok jeg det store steget og satset 100% på å forevige deres små og store milepæler. Det har vært tøft å drive alene, men det er absolutt det beste valget jeg har tatt for meg selv og får barna mine. Den gnisten og inspirasjonen jeg får av å forevige minner og bli kjent med så mange ulike mennesker. Deres tillit gjør meg ydmyk hver eneste dag.

Jeg er en over gjennomsnittet følsom person. 

Jeg elsker gode filmer, lange kjøreturer, kvalitetstid med familien, helgefrokoster, ferier, sene sommerkvelder, tærne i sanda, god mat, en kald øl, illustrasjon, høy musikk, popcorn, barnetegninger, varme, filmkvelder og egentid.

C37A4486.jpg
bottom of page