top of page

Babymagen...

Ventetiden er helt unik. 

Magen som vokser seg stor og rund, og følelsen av bevegelser og liv. Det er ganske utrolig og er kanskje noe man bare opplever en eller få ganger i livet. Man føler seg kanskje ekstra kjær og knyttet til magen og kjæresten. Den er en tid som er verdt å ta vare på og forevige, og er like spesielt for barna å se tilbake på og vite at de var inni der en gang.

C37A7623-1.jpg
C37A4073bw.jpg
_34A1981.jpg
C37A3896.jpg
C37A8395-1.jpg

Utendørs eller i studio?

Dere velger selv om dere ønsker å fotograferes i studio eller ute i naturen. 

I studio er det varmt og godt, spesielt når det er kaldere ute. Her kombinerer jeg kunstig lys med gardiner og møbler for å få en hjemmekoselig og naturlig følelse i bildene. Far og søsken kan være med både i studio og ute.

Jeg hjelper også med å finne tider som passer best til årstid, vær og miljø for å sikre de beste lysforholdene utendørs.

Jeg fokuserer mye på naturlige øyeblikk, men  jeg forventer ikke at dere finner frem til den perfekte vinkelen og lyset av dere selv. Dere vil få  veiledning underveis så dere ikke føler dere ukomfortable, og kan fokusere på å nyte magen og stunden.

C37A9962-1bw.jpg

"Smelter helt hver gang jeg går gjennom bilder du har tatt av oss. Du har liksom klart å fange det unike og essensen av vår familie      

Tusen millioner takk      "

Heart _edited.png
Heart _edited.png

Dere trenger ikke tenke på noe...

Jeg har mange plagg til både barn og voksne og hjelper dere gjerne med å sette sammen en kombinasjon som gjøre at bildene deres får en ro og fokuset blir på dere - ikke klærne dere har på. Flere av antrekkene er spesielt tilpasset gravide og passer fra XS til XL. Kundegarderoben består mest av nøytrale farger og myke teksturer som passer inn i ethvert miljø og tar lite fokus. Hvitt og lyse farger hjelper også på å reflektere lyset tilbake på dere. Finn gjerne et nøytralt undertøy sett, det er enklere å skjule under tøy.

Dere kan komme innom studio dersom dere ønsker å prøve klær i forkant, eller ta med de utvalgte plaggene dere skal bruke når dere fotograferes utendørs. 

Etter bookingen vil dere få tilsendt en guide med detaljerte forberedelses tips for en behagelig og avslappet opplevelse.

Gravidfotografering
i studio eller utendørs

- Opptil 1 time fotografering
- PDF med informasjon og råd
- Utlån av garderobe
- Visningstime etter fotograferingen
Bilder er ikke inkludert og må kjøpes utenom

2.400,-

beløpet blir fakturert ved booking

Visningstime

Etter fotograferingen blir dere invitert tilbake i studio og får mulighet til å se alle bildene deres på stor skjerm. Der vil jeg hjelpe dere og veilede dere til hvilke produkter og pakker som passer best til akkurat dere. Dere får 10% avslag på alle bestillinger dere gjør på visningstimen og tilgang til unike pakkeløsninger for dere som ønsker både høykvalitets produkter og digitale filer å dele med venner og familie.

Her kan dere laste ned produktkatalogen min med priser på alle de tilgjengelige produktene.

Beige and Brown Minimalist Wall Art Mockup Facebook Post-2.jpg

Innrammet bilde

Forskjellige håndlagde rammer i eksklusiv kvalitet.

Selve bildet er montert på en tykk treplate og er laminert for å bevare kvaliteten i flere tiår og gir en matt finish uten gjenskinn. Bildet monteres deretter i ønsket ramme og kommer i forskjellige størrelser og som sett.

Se dem, hold dem, bevar dem...

Dere må gjerne også titte på produktene underveis når dere er på fotograferingen. Dette er nøye utvalgte produkter fra leverandører som spesialiserer seg på håndlagde kvalitetsprodukter som er laget for å gå i arv i generasjoner. Jeg ønsker å gi dere den beste kvaliteten på fotografiene deres og gi dem plassen de fortjener. På visningstimen får dere mulighet til å se digitale skisser av produktene med deres egne bilder, men jeg synes det er fint at dere ser litt på hva dere liker allerede da. Galleriet deres vil være klart til visningstime inne to uker etter fotograferingen. Jeg tilbyr også flere muligheter for finansiering sik at alle har mulighet til å sitte igjen med et ordentlig kvalitetsprodukt.  Pris er det du betaler, men verdi er det du får.

Har dere allerede en plass i hjemmet dere ønsker å fremheve fotografiene kan dere sende meg et bilde av rommet med et A4 ark på veggen. Da lager jeg en presentasjon med deres bilder på veggen i riktig størrelse.

Når bør jeg booke?

Jeg anbefaler å forevige den voksende magen rundt uke 25-35.

Da har magen begynt å bli stor, men ikke for ubehagelig og man har mindre vann i kroppen enn senere i graviditeten. Tider til utendørs fotografering varierer mye i forhold til sesong og årstid. Jeg ønsker å tilby fleksibilitet i forhold til vær og vind og har derfor begrenset antall plasser i måneden. Jeg anbefaler å booke én måned før du ønsker fotograferingen for å sørge for at jeg har mulighet til holde av tid også i dagene rundt. I høysesong (sommer/høst) vil jeg anbefale å booke enda tidligere.

Du betaler for fotograferingen ved booking for å holde av tid i kalenderen. Dette beløpet refunderes ikke, men jeg vil selvfølgelig forsøke å finne en ny tid til dere dersom det oppstår sykdom eller ekstremt vær. 

bottom of page