top of page
C37A1907-1-2.jpg

Velkommen inn til mitt studio

Venneslavegen 259 i Vennesla
ca. 20 min fra Kristiansand

Jeg kombinerer kunstig lys med gardiner og møbler for å gi en naturlig stemning og naturtro lyssetting. Det lyse og nøytrale gjør at dere virkelig får fokuset i bildene og bakgrunnen er ikke like distraherende selv om det er elementer som gjør det hjemmekoselig. Jeg elsker å blande forskjellige teksturer og myke tepper for å gi det lille ekstra i stemningen. Og ikke minst er bildene flatterende på veggen hjemme uansett interiør.

C37A2326-1.jpg

Lyst - nøytralt - stemningsfullt - naturlig

Nyt en velfortjent pause i sofaen under fotograferingen og forsyn deg gjerne av varm drikke og frukt. Jeg har også vannkoker og mikrobølgeovn for de som trenger å varme opp en flaske eller melk, og stellebord med bleier til de minste.

Produktene mine er utstilt flere plasser så du er hjertelig velkommen til å gå rundt og titte som du ønsker.

Kundegarderobe

Hva du har på deg under fotograferingen har så mye å si for hvordan du føler deg og hvordan bildene blir seende ut. Lyse og nøytrale farger gjør at klærne er mindre i fokus og reflekterer lyset godt tilbake på dere. Jeg er spesielt svak for forskjellige teksturer som gjør et plagg unikt selv om det er ensfarget. Derfor har jeg opparbeidet meg en kundegarderobe hvor dere kan låne akkurat hva dere ønsker. Til mammaer har jeg flere kjoler som er like komfortable som de er pene å se på og som passer et variasjon av størrelser. Til de minste har jeg masse utvalg, men skulle det være noe som mangler i akkurat den størrelsen har jeg gode tips til hvor du kan finne passende plagg. I noen tilfeller vil jeg få tak i nye plagg der det mangler utvalg. Til pappaer har jeg mindre utvalg og anbefaler å ha på noe ensfarget og nøytralt, gjerne hvitt. Jeg har inne enkle t-skjorter og noen gensere til pappaer. 

bottom of page